BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM (BME)

Vezető a műszaki felsőoktatásban

A BME 2018/2019-es Tanulmányi Tájékoztatója

Kedves Hallgatók!

A hatályos jogszabályok szerint Önnek rendelkezésre kell bocsátanunk a Tanulmányi Tájékoztatót. A Tájékoztatóba összegyűjtöttük a BME-ről, a képzésről, a beiratkozásról szóló információkat.

• Az Egyetem menüpont alatt általános, hosszabb távra szóló információkat adunk közre. Ebben a részben helyeztük el a BME „Mába érő tegnapok” című reprezentatív kiadványát, amelyet Németh József professzor úr szíves engedélyével teszünk közzé. 
•  A Tanulmányok kezdetén menüpontban az első félévet megelőző beiratkozáshoz, a Neptun tanulmányi és pénzügyi rendszer használatához, a tanév időbeosztásához kapcsolódó általános információk vannak.
•  A Tanulmányokhoz résznél találja a kapcsolódó szabályzatok felsorolását, jelenleg hatályos szövegüket, a nyelvoktatásról, a testnevelésről, a sportolási lehetőségekről készült tájékoztatókat. Karonként külön összeállítás készült a képzésről, az órarendről, a tantárgyfelvételről. 
•A Hallgatói élet címszó alatt érhető el a Csatlakozó 2018 kiadvány, mely tartalmazza többek között a szociális ösztöndíjra, a hallgatói szolgáltatásokra, a gólyatáborokra vonatkozó információkat.


Az Egyetem Rektorának köszöntőjét <ide kattintva> tudja elolvasni.