BME honlap| Telefonkönyv | Oldaltérkép | HU | EN
2021. december 8. szerda   ·   2021/2022 I. félév 15. hete   ·   Ma nincs félfogadás
Légy naprakész!
Hallgatói app
Neptun üzemidő

00:00 – 04:00 rendes üzem

04:00 – 06:00 üzemszünet

06:00 – 24:00 rendes üzem

Az ettől való rendkívüli eltéréseket a hírek között jelentetjük meg.

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Köszöntjük felvett hallgatóinkat!

2021. január 25. hétfő

A hallgatói adminisztrációval foglalkozó Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) köszönti a 2020/2021-es tanév tavaszi félévére felvett hallgatóinkat!Várhatóan 2021. január 27-ig megtörténik a felvettek adatainak konvertálása a Neptun (tanulmányi) rendszerbe. A használatához szükséges Neptun kódot és a Neptun belépéshez szükséges további információkat a konvertálás után e-mailben küldjük ki.


Amennyiben nem kapott e-mailt, kérjük, ellenőrizze spam fiókját is, ha ott sem találja, jelezze az info@kth.bme.hu e-mail címen.


Amennyiben nem kíván beiratkozni a 2020/21/2 félévben felvételt nyert képzésére (a jelenleg jogviszonyos képzésükkel azonos képzésre felvételt nyert hallgatók esetében is) kérjük, az alábbi Neptun kérvény leadásával jelezze: 033 Beiratkozási szándékról történő lemondás


A beiratkozásig tartó időszak teendőit külön foglaltuk össze, itt található a Neptun "indulójelszava is.


BME 2020/2021-es Tanulmányi Tájékoztatójába össze­gyűjtöttük a BME-ről, a képzésről, a beiratkozásról szóló információ­kat.

  • Az Egyetem me­nüpont alatt általános, hosszabb távra szóló információkat adunk közre. Eb­ben a részben helyez­tük el a BME „Mába érő tegnapok” című reprezentatív kiadványát, amelyet Németh József professzor úr szíves engedélyével teszünk közzé.
  • Tanulmányok kezdetén menüpontban az első félévet megelőző beiratkozáshoz, a Neptun tanulmányi és pénzügyi rendszer használa­tához, a tanév időbeosztásához kap­csolódó általános információk vannak.
  • Tanulmányokhoz résznél találja a kapcsolódó szabályzatok felsorolását, jelenleg hatályos szövegüket, illetve a nyelvok­tatásról, a testnevelésről, a sportolási lehetőségekről készült tájékoz­tatókat.
  • Karonként külön összeállítás készült a képzésről, az órarendről, a tantárgyfelvételről.
  • Hallgatói élet címszó alatt érhető el a "Csatlakozó" kiadvány, mely tartalmazza többek között a szociális ösztöndíjra, a hallgatói szolgáltatásokra vonatkozó információkat, valamint a hallgatói juttatásokkal, kollégiummal és térítésekkel kapcsolatos információkat. 

« Vissza