1 kiemelt hírünk érkezett, kérjük, olvassa el figyelmesen. [ bezárás ]

Köszöntjük felvett hallgatóinkat!

2017. július 26. szerda

A hallgatói adminisztrációval foglalkozó Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) köszönti a 2017/2018-as tanév őszi félévére felvett hallgatóinkat!


Megtörtént a felvettek adatainak konvertálása a Neptun (tanulmányi) rendszerbe. A használathoz szükséges Neptun kódot emailben küldtük ki a felvételi eljárásban megadott címre. Az írásos felvételi határozatot, mely ugyancsak tartalmazza a Neptun kódot, postáztuk. 


A beiratkozásig tartó időszak teendőit külön foglaltuk össze, itt található a Neptun "induló" jelszava is.


A BME 2017/2018-as Tanulmányi Tájékoztatójába össze­gyűjtöttük a BME-ről, a képzésről, a beiratkozásról szóló információ­kat.

  • Az Egyetem me­nüpont alatt általános, hosszabb távra szóló információkat adunk közre. Eb­ben a részben helyez­tük el a BME „Mába érő tegnapok” című reprezentatív kiadványát, amelyet Németh József professzor úr szíves engedélyével teszünk közzé.

  • Tanulmányok kezdetén menüpontban az első félévet megelőző beiratkozáshoz, a Neptun tanulmányi és pénzügyi rendszer használa­tához, a tanév időbeosztásához kap­csolódó általános információk vannak.

  • Tanulmányokhoz résznél találja a kapcsolódó szabályzatok felsorolását, jelenleg hatályos szövegüket, illetve a nyelvok­tatásról, a testnevelésről, a sportolási lehetőségekről készült tájékoz­tatókat.

  • Karonként külön összeállítás készült a képzésről, az órarendről, a tantárgyfelvételről.

  • Hallgatói élet címszó alatt érhető el a "Csatlakozó" kiadvány, mely tartalmazza többek között a szociális ösztöndíjra, a hallgatói szolgáltatásokra, a gólyatáborokra vonatkozó információkat. 

A Tájékoztató a képre kattintva érhető el:

BME Tanulmányi Tájékoztató 2017/2018

BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület 117.   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2017. augusztus 21. hétfő   ·   2017 nyár 10. hete   ·   Ma nincs félfogadás

Letöltések


Munkaállomás regisztrációs űrlap

[ doc | pdf | rtf ]

Csoportos felhasználói regisztrációs űrlap

[ docpdf | rtf ]

Egyedi felhasználói regisztrációs űrlap

[ docpdf | rtf ]


A regisztrációval kapcsolatos adatvédelmi információk:


Tisztelt Látogatónk!

A 'Letöltések' menüpont bizonyos részeit a Neptun adminisztrátorok/tanszéki rendszergazdák* csak a portálra való bejelentkezés után láthatják (Neptun dokumentációk, Neptun kliens letöltés és beállítás).

A portálra a címtáras azonosító segítségével lehet bejelentkezni. Ha még nincs ilyen azonosítója, akkor kattintson a bal oldalsávban lévő EduID ikonra, majd járjon el megjelenő információknak megfelelően.

A címtáras azonosító képzéséhez szükség van a Neptun kódra. Amennyiben még nem rendelkezik Neptun kóddal, forduljon a szervezeti egységénél Neptun adminisztrátori feladatokat ellátó személyhez segítségért.

-------------------------------------------------


* Fontos (csak Neptun adminisztrátoroknak/tanszéki rendszergazdáknak):


Jelenleg a címtáras azonosító alapján a hallgatói és oktatói státuszt tudjuk azonosítani, a Neptun adminisztrátorit sajnos még nem.
Ezért arra kérjük a Neptun adminisztrátori jogokkal rendelkező felhasználóinkat,
hogy erre az e-mail címre küldjék el a címtáras azonosítójukat és a Neptun kódjukat, hogy a jogosultságaikat beállíthassuk.

Kérjük a hallgatókat, és oktatókat, hogy ők ne küldjék el a fenti adatokat, mert az ő portálon való jogosultságaik a regisztrációval automatikusan életbe lépnek.