2 kiemelt hírünk érkezett, kérjük, olvassa el figyelmesen. [ bezárás ]

Fenntartható Közlekedés Konferencia

2017. november 17. péntek

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége Fenntartható Fejlődés Tagozata a „Hogyan tovább Magyarország az Európai Unióban, a globális világban?” című előadás- és vitasorozat keretében „Fenntartható Közlekedés” címmel konferenciát rendez.

A konferencia ideje: 2017. november 21. (kedd), 11.00 – 14.00 óráig


A konferencia helye:
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér II. emeleti Konferencia-terem
1067 Budapest VI., Eötvös u. 10.  (megközelíthető: az Oktogontól gyalogosan)

Az előadás- és vitasorozaton a részvétel térítésmentes!

Előzetes regisztráció: a konferencia témája, a név, a beosztás (BME hallgató), és az e-mail cím megadásával a gttsz@gttsz.hu e-mail címen.

Diákigazolvány - aktualitások

2017. október 25. szerda

A diákigazolványokkal kapcsolatban néhány aktuális információ:

 • a 2016/17/2 félévre érvényesített diákigazolványok október 31-ig használhatók fel kedvezményes utazásra;
 • meglévő igazolvány érvényesítés: fogadási időben a KTH-ban sorszámmal lehetséges;
 • korábbi (kék) igazolványok használhatósága: az Oktatási Hivatal diákigazolvány portálján olvasható informáicó szerint az <<itt>> felsorolt okmányokkal, igazolásokkal vehetők igénybe az utazási kedvezmények;
 • a tanév során igényelt igazolványok
  • elkészültéről nincs információnk, amint megérkeznek és technikailag lehetséges, elkezdjük a kiosztásukat, erről az érintetteket értesíteni fogjuk (közülük akinek nincs október 31 után érvényes korábbi igazolványa/igazolása, a Neptunban a 066-os kérvényen tud igazolást kérni)
  • hiba esetén  (pl.: "NEK gyártás visszautasítva") a KTH munkatársai felveszik a kapcsolatot az illetékesekkel, amennyiben az igénylőnek teendője lenne a javítással, értesítést fog kapni.

BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2017. november 20. hétfő   ·   2017/2018/1 félév 13. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 10:00–15:30, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

A leckekönyvek egyénenkénti kiadása is megkezdődött...

A mai napon (2006. december 11.) délután el tudtuk kezdeni a leckekönyvek egyéni kiadását is. (A csoportos kiadás már pénteken megkezdődött.)

A mai napon óriási tumultus alakult ki, amelynek okai:

 1.  A kiadást a félév elején és azóta tapasztalt Neptun problémák miatt, nagy többletmunkával is csak a szokásosnál egy héttel később tudtuk megkezdeni, emiatt nagyobb létszámokat kell kiszolgálnunk, és nagyobb várakozási idők is várhatók ezen a héten.
 2. A kiadáshoz szükséges szoftverrészt ma délelőtt kaptuk meg, a kolléganőknek a 12.30-kor kezdődő fogadás előtt fél órával tudtuk megmutatni.
 3. Az ügyfélhívó nyitáskor tapasztalt zavara miatt kényszerültünk a hallgatókat a szobák előtt sorba állítani, majd amikor rövid idő alatt sikerült a hibát javítani, az ügyeletes szakértő mégiscsak a kényelmesebb ügyfélhívós kiszolgálás mellett döntött. Ez sokakban a fejetlenség érzetét keltette.

Az okok közül csak ez utóbbit tudta volna a KTH előrelátóbb üzemeltetéssel elkerülni.

A megvárakoztatott hallgatóktól elnézést kérek, egyúttal felhívom a figyelmet a honlapon is hirdetett csoportos indexkiadás lehetőségére.

 

Kérem, hogy akik egyénileg érkeznek a héten, készüljenek fel a hosszabb várakozásra.

Szabó Mihály

igazgató

« Vissza