2 kiemelt hírünk érkezett, kérjük, olvassa el figyelmesen. [ bezárás ]

Fenntartható Közlekedés Konferencia

2017. november 17. péntek

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége Fenntartható Fejlődés Tagozata a „Hogyan tovább Magyarország az Európai Unióban, a globális világban?” című előadás- és vitasorozat keretében „Fenntartható Közlekedés” címmel konferenciát rendez.

A konferencia ideje: 2017. november 21. (kedd), 11.00 – 14.00 óráig


A konferencia helye:
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér II. emeleti Konferencia-terem
1067 Budapest VI., Eötvös u. 10.  (megközelíthető: az Oktogontól gyalogosan)

Az előadás- és vitasorozaton a részvétel térítésmentes!

Előzetes regisztráció: a konferencia témája, a név, a beosztás (BME hallgató), és az e-mail cím megadásával a gttsz@gttsz.hu e-mail címen.

Diákigazolvány - aktualitások

2017. október 25. szerda

A diákigazolványokkal kapcsolatban néhány aktuális információ:

  • a 2016/17/2 félévre érvényesített diákigazolványok október 31-ig használhatók fel kedvezményes utazásra;
  • meglévő igazolvány érvényesítés: fogadási időben a KTH-ban sorszámmal lehetséges;
  • korábbi (kék) igazolványok használhatósága: az Oktatási Hivatal diákigazolvány portálján olvasható informáicó szerint az <<itt>> felsorolt okmányokkal, igazolásokkal vehetők igénybe az utazási kedvezmények;
  • a tanév során igényelt igazolványok
    • elkészültéről nincs információnk, amint megérkeznek és technikailag lehetséges, elkezdjük a kiosztásukat, erről az érintetteket értesíteni fogjuk (közülük akinek nincs október 31 után érvényes korábbi igazolványa/igazolása, a Neptunban a 066-os kérvényen tud igazolást kérni)
    • hiba esetén  (pl.: "NEK gyártás visszautasítva") a KTH munkatársai felveszik a kapcsolatot az illetékesekkel, amennyiben az igénylőnek teendője lenne a javítással, értesítést fog kapni.

BME Központi Tanulmányi Hivatal

Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 7-9., R épület földszint   ·   : 1521 Budapest Pf. 91.   ·   :   ·   Kapcsolat
flag-hu
2017. november 20. hétfő   ·   2017/2018/1 félév 13. hete   ·   Hivatal félfogadási idő a mai napon: 10:00–15:30, 12:00–15:30

Az oldal elavult, archív adatokat tartalmazhat!

Befizető megadása tandíj/költségtérítés befizetéshez

Az érvényes rendelkezések szerint mindazoknak, akik befizetett tandíjukról v. költségtérítésükről adójóváírásra jogosító igazolást kérnek 2005 január 23 -ig befizetési tételenként be kell jelölni a NEPTUN pénzügyi rendszerben, hogy kér adóigazolást. Ha saját magát adta meg befizetőnek, meg kell jelölni hogy halasztott igénybevételre szóló igazolást kér-e. Kérjük, hogy legkésőbb 2005 január 23 -ig mindenki ellenőrizze, ill. szükség esetén egészítse ki a tandíj és költségtérítés tételeihez megadott befizető adatokat. Ugyanakkor ellenőrizni kell a hallgató és a "befizető" adóazonosító jelét, mert hibás adóazonosító esetén a kiadott igazolás érvénytelen.

 

Adójóváírásra jogosító igazolás csak azokra a befizetési tételekre adható ki, amelyekhez szabályosan kitöltött "Befizető adatai" lap van rendelve!

 

Hogyan lehet a befizetés teljesítése után ellenőrizni, illetve megadni a befizető személyi adatait?

(Megtalálja a kapcsolódó dokumentumban!)

« Vissza